Кои сме ние ?

На кратко за нас

Countbee е продукт на Скилео, малка фирма с големи амбиции, която иска да предостави цялостни решения в сферата на счетоводството и управлението на персонал на своите клиенти. Екипът ни работи в сферата на онлайн приложенията от повече от 20 години. Всеки от нас е минал през малки и големи фирми и имаме достатъчно опит и желание, за да предоставяме на нашите клиенти най-доброто на което сме способни. Запазихме и доизградихме фирмена култура, основана на разбирането ни, че бизнесът трябва да се основава на професионализъм, уважение и коректно отношение между страните както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа.

Хората зад екрана

Ние сме екип от професионалисти, отдадени на своята работа. Обичаме да се забавляваме и за нас работата е истинско удоволствие. Постоянно се стремим да ставаме все по-добри в това, което правим. Стремим се да имплементираме най-модерните технологии, както и най-добрите практики за работа.

Като едно семейство сме, разчитаме и се осланяме на всички наши служители, които изповядват същата работна етика и философия. Заедно създаваме продукти, които помагат на ежедневието нашите клиенти.

5% за благотворителност

Някои ще кажат, че сме идеалисти, напротив, просто залагаме на най-доброто във всеки. Ние правим Countbee с амбицията да направим счетоводството положително и полезно за вас и за обществото.